Remeg a fájdalomtól, de nem hagyja abba

Elmebeteg bátorságpróba: kaktuszt eszik a kajabajnok

Nagy elánnal vág bele az eszement próbatételbe, és szó se róla, derekasan végig is csinálja, de a végére szó szerint egész testében remeg a fájdalomtól, amit a szúrós kaktusz okoz a szájában.

2014.01.08 15:21ma.hu

Korábban sok más mellett azzal szerzett hírnevet magának, hogy kereken 150 McDonald's csirkefalatot falt be együltő helyében a kamera előtt, egy másik alkalommal pedig méregerős chillit majszolt elkínzott arccal, az őrült étkezéseiről híres L.A. Beast azonban most minden eddigi próbatételén túltett: két kaktuszt gyűrt le a torkán, úgy, ahogy azok a cserépben nőttek, tüskéstől.

Az őrült ötlet nem a saját elméjéből pattant ki, a világhálón fel-felbukkannak olyan bátor próbálkozók, akik minden előkészítés nélkül, nyersen próbálnak megbirkózni ezzel az igencsak szúrós növénnyel. Ahogy L.A. Beast mondja, ez egy valódi próbatétel az elme számára a fizikum fölött, és valóban az: a férfi már az első pár harapás után üvölt a fájdalomtól, a végére pedig szó szerint rázza őt a remegés, de akkor sem adja fel.

Fotó: YouTube

A kaktusz egyébként nem mérgező, a tüskéi viszont súlyos sérüléseket tudnak okozni végig az egész emésztőrendszerben, nemcsak a szájban. Épp ezért a videó elején írásban is, és a nagy próbatétel előtt L.A. Beast szóban is figyelmeztet mindenkit, különösképp a gyerekeket, hogy ezt a kísérletet véletlenül se próbálják ki, a felnőttek is csak akkor, ha ott áll mellettük egy képzett orvos - ha esetleg szükség lenne rá.

A videó jelenleg több mint 257 ezer találatot ért el, a hozzá fűzött kommentárok pedig alaposan megosztották a közönséget. "Én nem vagyok valami okos ember, de sosem ennék kaktuszt" - jegyezte meg az egyikük, egy másik pedig csak annyit mondott, ő még megérinteni sem hajlandó ezt a növényt, ami belülről fogja elpusztítani L.A. Beastet.

Ön mit gondol a videón látható fiatalemberről: bátor, vagy teljesen őrült?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.