Igazi karácsonyi ajándék

Aki pénzt adott a hajléktalannak, az ajándékot kapott vissza

Karácsonyeste egy iowai üzletember hajléktalannak öltözve adott ajándékot azoknak a jószívű embereknek, akik pénzt adtak neki. Videó!

2014.01.05 15:45ma.hu

Jonnie Wright, az Iowa állambeli Des Moines egyik utcasarkára települt ki szenteste hajléktalannak öltözve és pénzt próbált kérni az elhaladó autósoktól. Bárki, aki letekerte az ablakot és adakozott neki, egy apró ajándékot kapott hálából.

Az üzletember közel 1000 dollár (több mint kétszázezer forint) értékű meglepetést osztott ki, a pénzt, amit kapott, pedig egy helyi hajléktalanszálló kapta. Elmondása szerint a jószívű emberek megjutalmazása „bakancslistájának” egyik fontos pontja volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.