Téli megmérettetés

Télapósra sikeredett az orosz olimpiai csapat egyenruhája

A Vörös téren mutatták be az orosz olimpikonok uniformisát, amelyet Szocsiban viselnek majd.

2013.12.27 08:00ma.hu

A 2014-es téli olimpiát rendező Oroszország bemutatta sportolóinak egyenruháját csütörtökön a Vörös téri bevásárlóközpontban. A tréningruhákon hatalmas vörös RU felirat látható, de a sapka és a kabátok is különlegesek - ez utóbbiak nagyon hasonlítanak a Mikulás kabátjához.

A február 7-étől 23-áig tartó világverseny lebonyolítására fordított összeg is példátlan. A teljesen újjáépített infrastruktúra mellett több száz hóágyút is készenlétbe helyeztek, raktárakban tárolják az elmúlt években összegyűjtött több tonnányi havat arra az esetre, ha a kaukázusi síversenyeknél hiány lenne belőle.
   
A szocsi téli olimpia nemcsak a költségei miatt, hanem az olimpiai fáklya útját tekintve is rekorder. A láng a történelem leghosszabb túráját teszi meg, olyan helyszíneket érintve, mint az Északi-sark és a világűr.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.