Megvannak a Women of the year jelöltjei

Vastag Csaba és Éder Krisztián újra harcba száll a legsármosabb címért

Idén tavasszal a carbonfoolsos Fehér Gábor, egy évvel előtte pedig a sorozatszínész Száraz Dénes vitte el Az Év Legsármosabb Férfija címet. Az idei jelöltek közt is nehéz választani!

Gazdára találtak a 2013-as Women Of The Year-díjak képgaléria

2013.12.18 15:04ma.hu

Hatodik alkalommal találnak gazdára jövő márciusban a Glamour Women of the Year díjak. A magazin ezúttal is az olvasókat buzdítja szavazásra, hogy kiderüljön, ki lesz az év divattervezője, modellje, színésznője és énekesnője, és persze a legsármosabb férfija. A gálán most először a legnépszerűbb blogger hölgyeket is elismerik majd.

Az elmúlt években hazánkban is hagyományt teremtett a Women of the Year díjátadó gála, amely jövőre ismét a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyeket és urakat ismeri el. A márciusi, több tucatnyi sztárt felvonultató exkluzív díjátadón kiderül, kik 2014 legjobbjai.

Az énekesnők mezőnyében több, a korábbi években már díjazott tehetség ismét bekerült a legjobbak közé, így megvan az esélye a duplázásra Tóth Gabinak, Muri Enikőnek és Rúzsa Magdinak is. „Hatalmas megtiszteltetésnek és elismerésnek élem meg, hogy ismét jelölt lehetek a Women of the Yearen. Kicsit olyan ez, mint amikor megveregetik az ember vállát a sok munkájáért. Rengeteget dolgoztam az utóbbi időben és építgettem az álmaimat, és örülök, hogy ez másnak is feltűnt. Már a jelölés ténye is fantasztikus, köszönöm” – mondta Magdi, aki Gabi és Enikő mellett Radics Gigivel és Tolvai Renivel száll versenybe.

Vastag Csaba - idén elég sármos lesz? (Fotó: Nánási Pál - A tavalyi nyertesek galéirája a képre kattintva!)

A legjobb modellek kategóriájában Gál Franciskára, Nagy Andyra, Kondás Katára, Szepesi Melindára és Varga Grétára voksolhatnak az olvasók, míg a divattervezők között Szegedi Kata, Anda Emília, Tomcsányi Dóra Imogen és az Iner tervezőpárosa esélyes.

A legjobb színésznők között Peller Anna, Osvárt Andrea, Bordán Lili, Vágó Zsuzsi és Ullmann Mónika örülhet a jelölésnek. "Fantasztikus érzés, hogy én is helyet kaptam a Women of the Year mezőnyében. Úgy gondolom, hogy ezt a figyelmet a Jóban Rosszban sorozatnak köszönhetem, ami külön öröm, mert úgy érzem, ezzel a sokszor negatívan megítélt műfaj és az abban teljesített munka is elismerést kap" - árulta el Ullmann Mónika, aki két éve dolgozik a napi sorozattal, e mellett pedig Miskolcon játszik.

"Természetesen figyelem a kolléganők munkásságát is, szerintem sokat lehet tanulni egymástól" - tette hozzá a színésznő.

Idén először a legjobb blogger hölgyek is esélyesek a Women of the Year díjára. Szavazni Gergely Juditra (Plus Size Life), Gerenda Ingridre (F­*ck Yeah Pretty Nails), Farkas Líviára (Urban Eve), Szigeti Emesére és Erdei Pannira (Style and Blog), valamint Rajnai Rebekára (Larinne) lehet.

Az erősebbik nemet idén is egy extra kategóriában díjazza a magazin. A legsármosabb férfi címére Vastag Csaba, Baronits Gábor, Lengyel Tamás, Éder Krisztián és Kállay Saunders András esélyes. A hat kategória harminc jelöltjére december 18-tól lehet szavazni.

A jelöltek

A legjobb divattervező

Anda Emília
Imogen (Bajcsai Viktória)
Iner (Gyöngyösi Renáta és Zarándy Dóra)
Szegedi Kata
Tomcsányi Dóra

A legjobb modell

Gál Franciska
Kondás Kata
Nagy Andy
Szepesi Melinda
Varga Gréta

A legjobb színésznő

Bordán Lili
Osvárt Andrea
Peller Anna
Ullmann Mónika
Vágó Zsuzsi

A legjobb énekesnő

Muri Enikő
Radics Gigi
Rúzsa Magdi
Tolvai Reni
Tóth Gabi

A legjobb blogger

Farkas Lívia (Urban Eve)
Gergely Judit (Plus Size Life)
Gerenda Ingrid (F­*ck Yeah Pretty Nails)
Rajnai Rebeka (Larinne)
Szigeti Emese és Erdei Panni (Style and Blog)

A legsármosabb férfi

Baronits Gábor
Éder Krisztián
Kállay Saunders András
Lengyel Tamás
Vastag Csaba

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.