Családi klippel köszöntötték a barátokat

Képeslap helyett zenés klip: az év (egyik) legbájosabb karácsonyi üdvözlete

Lehet, hogy nem ez a világ legaranyosabb karácsonyi videóklipje, hisz nem láttuk még az idei év teljes termését, de az biztos, hogy eséllyel indul a címért a Holderness család alkalmi produkciója.

2013.12.18 09:32ma.hu

Karácsony közeledtével mindenki igyekszik minél több rokonnak és ismerősnek képeslapot - kézzel foghatót vagy virtuálisat - küldeni, jókívánságokat továbbítani, sok ajándékot, békés és boldog hangulatot, no meg az új évre vonatkozó számtalan pozitív dolgot kívánni, de minden évben be kell látnunk, hogy ezekben alig-alig van valami személyes, tulajdonképp csak jól ismert sablonokat használunk az év ezen szakában és éppenhogy bele tudunk vinni valami igazán egyedi hangulatot.

Fotó: YouTube

Nem úgy a Holderness család, akik egy külön erre a célra készített karácsonyi "pizsamába" bújtak, és az elmúlt egy év legfőbb eseményeit sorra véve új tartalommal töltötték meg Will Smith Miami című számát, Xmas Jammies címmel. A már-már giccs határát súroló, de azt mégsem átlépő klipben mind a négy családtag részt vesz, miközben énekelnek, ugrándoznak, táncolnak, és felidézik a legnagyobb sikereiket, amiből bőven kijutott az évben, hisz mind a négyen imádnak sportolni és láthatóan egyikőjük sem az az otthonülős fajta.

A videó pillanatok alatt óriási sikert ért el, jelen cikk megírásának pillanatában már csaknem 6,7 millió alkalommal nézték meg világszerte, és a szám szó szerint percről percre több ezerrel emelkedik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.