Játék az idővel és a Photoshoppal

Galéria: ha Hugh Laurie vagy Angelina Jolie a reneszánszban élt volna...

Ha meglátjuk őket egy díjkiosztón vagy épp a filmvásznon, teljesen természetesnek vesszük, ahogyan kinéznek. De vajon hogyan festettek volna a mai sztárok, ha egy reneszánsz festő örökítette volna meg őket?

Mai sztárok a reneszánszban képgaléria

2013.12.18 07:32ma.hu

Különleges játékra hívta a Worth 1000 című weboldal a felhasználóit: arra kérte a Photoshop mágusait, képzeljék el, hogyan is nézhettek volna ki a mai ismert hírességek, ha a reneszánsz korban éltek volna. A fotómanipulátorok pedig megmozgatták a fantáziájukat és az eredmény valóban lenyűgöző lett, némelyik nagynevű színész vagy énekes tényleg feltűnés nélkül tudott volna végigvonulni az utcán abban a korban.

A weboldal rendszeresen közöl hasonló módon manipulált képeket, bizonyítva ezzel, hogy nemcsak akkor lehet szükség a Photoshopra, ha egy ránctalanító hatékonyságát akarja bebizonyítani egy kozmetikai cég, esetleg az idő múlását állítaná meg valamelyik sztár.

A reneszánsz a 15-16. századi Európában terjedt el és élte virágkorát.

Fotó: worth1000.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.