Tíz éve nem volt nővel a nagypapa

Tragikus ráhangolódás: megfulladt, mielőtt elkezdődött volna a szex

Egy nagyapák közt folyó verseny győzteseként adatott meg a lehetőség a 86 éves özvegy számára, hogy egy igazán pajzán órát töltsön el két prostituálttal - kiélvezni viszont már nem tudta, órákkal előtte megfulladt.

2013.12.16 10:29ma.hu

Egy darab sült hús okozta a végzetét, csupán órákkal azelőtt, hogy élete talán legizgalmasabb erotikus kalandjára sor kerülhetett volna, már sosem fogja két hivatásos örömlány kényeztetni Johnny Orrist. A 86 éves özvegyember a polgárpukkasztó stílusáról jól ismert rádiós fenegyerek, Howard Stern műsorában vett részt egy nagypapák közti versenyen, amelynek a fődíja egy hármasban eltöltött légyott volt a nevadai Moonlite Bunny Ranch nevű bordélyházban. Az idős férfi izgatottan készült a nagy eseményre, ami nem csoda, bevallása szerint felesége 11 évvel ezelőtti halála óta nem látott nőt ilyen helyzetben, az pedig külön öröm volt, hogy mindjárt kettőt is kap belőlük és igencsak fiatalokat.

Fotó: Facebook

A várva várt kalandra azonban már soha nem kerülhetett sor. Johnny Orris úgy gondolta, hogy bár az ő korában már aligha tudna sok mindent kezdeni két mindenre kapható ifjú nővel, mégis jót tesz a fizikai teljesítőképességének, ha a bordélyház előtt betér egy étterembe és alaposan megtömi a hasát sült hússal. "A hetedik mennyországban érezte magát" - mesélte a férfi 49 éves unokája, aki elkísérte volna a győztest Amerika legális bordélyainak egyikébe. Az idős férfi már a két lányt is kiszemelte, de ahogy fogalmazott, fel akart készülni a "szexuális Super Bowlra", ezért döntött úgy, hogy előbb még beugrik a steak house-ba.

A fatális baleset pontos részleteiről nem számolt be a sajtó, csak annyit tudni, hogy a steak szó szerint megfojtotta a férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.