Örömünnep

Lilu elszólta magát, ki nyeri az X-Faktort

Még az eredményhirdetés előtt elszólta magát a csinos műsorvezető, miután nem használta az egyes szám mellé a többes számot is. Dóra egyébként történelmet írt, soha nem győzött még női énekes az X-Faktorban...

2013.12.15 23:02ma.hu

Véget ért az idei X-Faktor, a 2013-as megmérettetést Danics Dóra nyerte, akit Zséda, Geszit Péter meghívott tanácsadója nem javasolt anno a tévéshow-ba. Ehhez képest a görög istennőre emlékeztető lány minden élő adásban hozta a csúcsformát, szinte ő volt az egyetlen, aki ki tudta énekelni a magas és mély hangokat egyaránt.

Bevalljuk, a ma.hu szerkesztősége a By The Wayt és Dórit is esélyesnek tartotta a győzelemre, a szőke énekesnőt a fent említett indokok alapján, ám túlzott érzékenysége miatt úgy gondoltuk, jobbnak találja a "zsűri" a fiúcsapatot, már csak azért is, mert a fiatal lányok tömkelegéből álló rajongótáboruk is sokkal potenciálisabb fogyasztói bázist jelenthet, mégpedig hosszú távon.

Ám a vasárnapi fináléban már gyanús volt, amikor Lilu bemutatta a leendő győztes nyereményeit, hogy a műsor szervezői tulajdonképpen sosem gondolkodtak csapatban, a díjak ugyanis egyszemélyre szóltak. De nem is ez volt a döntő pillanat, akkor vált nyilvánvalóvá, hogy Danics Dóra nyeri az X-Faktort, mikor a műsorvezetők - a tőlük nem megszokott amatőrséggel - a mentorok székei mögé álltak, és miután lezárták a szavazást, az egyes szám harmadik személy mellé nem tették oda a többes számot.

Egy másodpercig sem beszéltek "nyertesek"-ről, "akik" keményen küzdöttek, csak az "aki" szavakat használták. Erre egyébként Dóra is felfigyelt, volt egy pillanata, amikor leesett neki, hogy egyetlen nyertesről beszélnek a műsorvezetők, át is nézett a fiúkra, hogy vajon ők is érzékelték-e a "hibát". Mindenesetre gratulálunk Danics Dórinak, a legjobb énekes volt az idei X-Faktorban.

"Pillanatokon belül kiderül tehát, ki nyeri a 2013-as X-Faktort" - kezdte Lilu, majd bejelentette, hogy érkezik a győztes nevét tartalmazó boríték. Ezen felbátorodva műsorvezető kollégája sem köntörfalazott: "aki néhány hónappal ezelőtt egy volt a több ezer jelentkező közül". "De aki az elmúlt hónapokban nyújtott teljesítményével minden kétséget kizáróan meggyőzte a nézőket" - tetézte Lilu. "Aki ma este a legtöbb szavazatot kapta" - fokozta a drámai hangulatot Istenes Bence, és "akinek ezzel önök ma este valóra váltották a legnagyobb álmát" - és itt már biztosan tudtuk, hogy Danics Dóra nyert. Ez után még legalább 3 "aki" volt, így félreérthetetlenül egyáltalán nem fiúcsapatról beszéltek.

Dóri egyébként ügyelt arra is, hogy a nagy örömujjongásban ne lógjon ki a feneke. Mikor mentora felemelte és forogni kezdett vele, kezét végig a szoknyája aljánál tartotta, ha a kamera esetleg alulról veszi, akkor se lássa ország-világ a bugyiját. Ezzel a ruhájával amúgy sem voltunk megelégedve, ugyanis a mellrész mintázata kissé feljebb sikeredett, mint Dórinak ama bizonyos testrésze, de legalább kevésbé volt zavaró, mint Tóth Gabi szépséges ruhája, amiben leülve előbuggyantak a keblek oldalvást. Szerencsénkre, igyekezett az egykori megasztáros minden produkció után felállni, így legalább teljes egészében is megcsodálhattuk estélyi ruháját.

Az eddigi férfi győztesek

Az X-Faktorban hallhatunk egy igazán remek közös produkciót a korábbi évek győzteseitől! Vastag Csaba, Kocsis Tibo és Oláh Gergő adták elő számukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.