Hét emelet mélyre zuhant a dühös férfi

"Ha még egy boltba bemész, megölöm magam" - és tényleg megtette

A legtöbb férfi fizikai kínokat él át, ha vásárolni kell, ezért igyekeznek is ebből kimaradni és a nőkre bízni, de egy kínai férfi tragikusan hozta barátnője tudomására, hogy elege volt a több órás shoppingolásból.

2013.12.10 08:29ma.hu

Vérfagyasztó jelenet szakította meg a jól ismert karácsonyi bevásárlási forgatagot egy kelet-kínai, Xuzhou-ban lévő bevásárlóközpontban, amikor egy férfi elveszítette a türelmét barátnője megszállott beszerzőkörútja miatt és a mélybe vetette magát a több szintes épületben. A 38 éves Tao Hsiao akkor már több mint öt órája kísérgette szerelmét és cipelte utána az egyre csak szaporodó csomagokat és már igazán szeretett volna hazamenni.

Csakhogy a barátnője azt mondta, hogy még mindenképp be akar térni az egyik cipőboltba, mert remek akciók várják ott. A közelben álló tanúk elmondása szerint Tao hangosan veszekedni kezdett vele és azt mondta, már így is több csomag van, mint amennyit cipelni tud, de a nő hajthatatlan volt és ragaszkodott hozzá, hogy megvegye álmai cipőjét. "Elég cipőd van, több, mint amit egész életedben hordani tudsz" - vágott vissza a férfi.

A barátnője ekkor már szinte hisztérikus állapotban kiabált vele, azzal vádolva kedvesét, hogy egy zsugori alak és el akarja rontani a karácsonyt, pillanatok alatt nagyon heves vita alakult ki közöttük - állították a szemtanúk. Aztán a férfi hirtelen ledobta az összes szatyrot és csomagot a földre, felugrott a korlátra és mire bárki észbe kaphatott volna, már le is vetette magát a mélybe, a hét szintnyi zuhanás után a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A bevásárlóközpont szóvivője elmondta, hogy a holttestét igen gyorsan sikerült eltávolítani onnan és örömét fejezte ki, hogy a tragédia során senki más nem sérült meg. Az egyik stand előtt ért földet, és bár az üzletben keletkezett némi anyagi kár, a vásárlók közül senkit nem talált el - számolt be a Daily Mail című brit lap. "Ez egy különösen tragikus esemény, de ez az évszak mindenki számára rendkívül stresszes" - jegyezte meg a bevásárlóközpont szószólója.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.