Műanyag kerti szék ejtette foglyul az állatot

Székbe ragadt tehenet mentettek az állatvédők

Egy műanyag kerti szék karfájába szorult egy tehén az ausztráliai Új-Dél-Walesben, az állatmentők videóra vették a mentés pillanatait. Szerencsére az állatnak az ijedtségen kívül nem esett baja.

2013.12.02 10:29ma.hu
Fotó: YouTube

A tehén gazdája értesítette az ausztrál állatmentőket, amikor az Új-Dél-Wales-i birtokon észrevette, hogy az egyik állata egy nyakára szorult műanyag kerti széktől igyekszik heves fejrázásokkal megszabadulni. Amikor a szakemberek megérkeztek, az állat addigra már eléggé elfáradt, láthatóan küzdeni sem volt ereje, így megadóan tűrte, hogy az emberek óvatos mozdulatokkal kivezessék a fejét a kényelmetlen kalodából.

A tehén a kalandot megúszta, a hátán lévő sérülést valószínűleg akkor szerezte, amikor a mentők érkezésekor az egyik társa keresztülugrott rajta. A helyi beszámolók szerint az állat hamar túljutott az első ijedelmen és kezd megnyugodni a megpróbáltatások után.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.