Brutális kínzással is vádolják a volt rendőrt

Megölte a szeretőjét és aztán evett is belőle?

Mindkettejüket érdekelte a kínzással járó szex, ám egyikük bele is halt a bizarr vonzódásába. A gyilkossággal és az azt követő kannibalizmussal egy volt rendőrt gyanúsítanak.

2013.12.01 07:02ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy 55 éves rendőrtisztet gyanúsítanak azzal, hogy megölte férfiszeretőjét, és mivel az áldozat testéből hiányoznak bizonyos részek, a nyomozók úgy vélik, evett is belőle. A kéjgyilkossággal és kannibalizmussal vádolt drezdai rendőrről úgy tartják, egy internetes fétisoldalon keresztül ismerhette meg későbbi áldozatát, aki szintén vonzódott a kínzással fűszerezett szex iránt - sőt, a levelezéseket és SMS-eket elemezve úgy tűnik, kifejezetten arról fantáziált, hogy valaki egyszer megöli és eszik belőle. A hannoveri férfi eltűnését már korábban bejelentették a hozzátartozók, a tetemére a kelet-német Erz-hegységben bukkantak rá.

A halottkém szerint az áldozatot a megölése előtt megkínozhatták, majd halála után feldarabolták. Koponyája össze volt törve és egyes szerveit is eltávolították, bár azt a rendőrség nem részletezte, hogy ezt még a halála előtt, vagy már azt követően tették vele. Azt viszont nyilvánosságra hozták, hogy néhány testrésze azóta sem került elő és attól tartanak, hogy nem is fognak: gyilkosa megehette azokat - számolt be a német Bild újság.

A BBC információi szerint a terület, ahol az áldozat maradványait megtalálták, a rendőrség törvényszéki osztályán dolgozó, gyilkossággal gyanúsított tiszt birtokában van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.