Így birkózzunk egy csecsemővel

Jópofa játék vagy gyermekkínzás? Döntse el Ön!

Csak 48 óra telt el a feltöltés óta, de már több mint ötmillióan voltak kíváncsiak arra a videóra, amelyen egy apa mutatja be, hogyan birkózik a néhány hetes kisfiával. Egyesek szerint aranyos, de vannak, akik támadják a látottakat.

2013.11.28 11:08ma.hu

Nem úgy tűnik, minthaa babát egy pillanatig is zavarná a birkózás, ám nagyon sokan úgy vélik, Gavin McInnes humorista ezúttal túlment egy határon és inkább bántalmazásnak kellene minősíteni azt, amit ő játékként tárt a széles közönség elé. A videón a néhány hetes gyermekét dobálja az ágyra, miközben a kicsi jókorákat kacag és a végén a sérülés is az apukát éri.

McInnes az NBC News műsorában azt mondta, nem érdekli, ha az emberek őrültnek tartják, ami pedig a játékot illeti, háromgyermekes apaként tapasztalt szülőnek tartja magát. "Az első gyereknél még annyira félsz, hogy meghalt a kicsi, hogy besettenkedsz a szobájába és az ujjad az orra elé teszed, hogy érezd, lélegzik-e még. A másodiknál már csak egyszer-egyszer ellenőrzöd, hogy meggyőződj róla, rendben van-e" - magyarázta. Amint látszik, a harmadiknál már a gyömöszölés is bőven belefér.

Hogy tényleg lehet-e ilyen játékokat játszani egy csecsemővel vagy inkább a gyermekbántalmazás-pártiaknak van-e igazuk, döntse el mindenki maga.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.