Mindig a helynek megfelelően öltözik

Nem volt véletlen: mellbimbót villantott Medveczky Ilona

"Kérték, hogy szexi legyek, hát... igyekeztem" - magyarázta Medveczky Ilona azt a - kívülről nézve kínos - bakit, hogy az átlátszó muszlinruhán át bizony egyértelműen kivillant a mellbimbója.

2013.11.28 06:40ma.hu

Medveczky Ilonának különleges érzéke van ahhoz, hogy valahányszor megjelenik valahol, azt az eseményt "elvigye", hol a legendás táncának, hol egy igazán feltűnőre sikerült ruhának köszönhetően, de előfordult már olyan parti is, amiről szinte semmi másra nem emlékszünk, csak hogy a díva a táncot a földön fejezte be egy kevésbé jól sikerült lépés után.

Nem volt ez másképp az egyik bulvármagazin karácsonyi partiján sem, amit kedden rendezett meg a "legforróbb sztármagazin", és amelyen a kiadvány főszerkesztője, Illés Csaba azt kérte a táncosnőtől, hogy "szexi legyen". Ő pedig ennek igyekezett maximálisan meg is felelni, csak talán egy hajszálnyit elvetette a sulykot: tulajdonképp már önmagában is elég szexi lett volna a muszlinból készült, csak helyenként egy-egy kis bársonyos-szőrös csíkkal megbolondított, a fenék peremét épphogy elérő viselet, de Medveczky nem érte be ennyivel.

Fotó: Sreenshot

Igen, a fotókon és a videókon egyértelműen jól látható: az egykori hercegnének bizony tényleg a mellbimbója az, ami kis híján átszúrja a vékony fátyolszerű szövetet. "Mindig úgy öltözködöm, ahogy a helységnek megfelelő" - jegyezte meg az egyik internetes tévé riporterének kérdésére, tagadva, hogy véletlenül villant volna ki ez-az.

Nos, lehet szájakat húzni és lehet véleményt mondani a híresség mellbimbójáról, egyet viszont nem lehet: elvitatni azt az ösztönös képességét, hogy már megint elérte, hogy a partin megjelent több tucatnyi celeb helyett vele foglalkozzunk - mi is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.