Vicces fotósorozat a valóságról

Nem lehet minden tökéletes, avagy a dolgok néha nem úgy sikerülnek...

A plakátokon, a könyvben vagy interneten található receptek mellett, és úgy általában a legtöbb reklámfotón valahogy minden olyan egyszerűnek és tökéletesnek tűnik. De a valóság mintha direkt kibabrálna velünk.

Elfuserált valóság, avagy semmi sem tökéletes képgaléria

2013.11.18 12:53ma.hu

A világháló tele van jobbnál jobb ötletekkel, hogyan lehet egészen egyszerű technikákkal vagy eszközökkel feldíszíteni a lakásunkat, feldobni a reggelizőasztalt, vagy mondjuk egy új fotót készíteni csemetéinkről a családi albumba. Aztán amikor nekiállunk a megvalósításnak, valahogy minden rosszul sül el. Az egyszerűnek látszó technika csak annyira egyszerű, mint amennyire a kezdő háziasszony feltapasztja a palacsintát a plafonra, az eszközök nem akarnak úgy működni, ahogy azt a nagykönyvben leírják, a gyerek meg akkor önti le magát csokis szósszal, amikor már minden készen áll a sztárfotóra - esetleg akkor tör ki rajta az egy hétig szűnni nem akaró hisztiroham.

Szóval nyugodjanak meg, nincsenek egyedül, amikor nem sikerül a lufi köré tekert kötélgolyó vagy a használt rongyokból készülő ajtódísz, nemcsak önöknek lesz a gusztusos mesefigurák helyett valami egészen amorf és felismerhetetlen kulimász a tortából vagy a reggeli tükörtojásból és gofriból, és számos sorstársra akadhatnak azok között is, akiknek a dekorációt is jobb szakemberre bízni.

Ilyennek kellett volna lennie... (Az eredményért és további képekért KATT a fotóra!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.