Az utolsó kieső lép Bozsek Márk helyébe

A második esély: visszatér az X-Faktorba a ByTheWay

Hosszas tanakodások után arra a döntésre jutottak az X-Faktor szerkesztői, hogy a legutóbb kiesett csapat, a ByTheWay lép a péntek este kiszállt Bozsek Márk helyébe.

Visszatér a ByTheWay! képgaléria

2013.11.09 09:40ma.hu

Múlt héten hatalmas port vert fel a ByTheWay kiesése az X-Faktorból, napokig találgatták a rajongók és a mentorok is az okokat, vajon mi vezethetett az egyik legnépszerűbb csapat ekkora vereségéhez. Valójában már az is mindenkit meglepett, hogy Csordás Ákosnak és a négyfős énekes csapatnak kellett párbajoznia, miközben népszerűségük a rajongók körében egyértelműen erős, a legvalószínűbb magyarázatként végül a többség azt fogadta el, hogy a rajongók épp a nagy siker láttán biztosak voltak a továbbjutásukban és ezért nem küldtek rájuk elég szavazatot.

De minden csoda három napig tart, és a hét közepétől már csak hébe-hóba merült fel a téma, a közvéleményt inkább a még versenyben lévő előadók további sorsa kezdte foglalkoztatni. És akkor jött az újabb döbbenet: péntek délután Bozsek Márk úgy jelent meg a szokásos próbán, hogy éneklés helyett egy lesújtó bejelentést tett mentorának, Geszti Péternek: visszalép a versenyzéstől. Az indoklás szerint nem érezte magát elég erősnek a küzdelemhez, ám mint azóta kiderült, nemcsak a próbák emésztették fel az energiáit, hanem már a legutóbbi párbaj óta rágódott azon, hogy mi miért történik és hogyan legyen tovább.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)

A döntése után persze azonnal jött a következő kérdés: a show-nak szigorú menete van, az idő előtti kiszállás pedig felborítja a megtervezett menetet, vagyis a megüresedett helyet valakivel pótolni kell. Ha ez az élő show-k előtt, vagy az első egy-két adás alatt történt volna, akkor egyértelmű a kérdés, a legvalószínűbb forgatókönyvnek az látszott volna, hogy Geszti Péter a Mentorok Házában kiejtett indulók közül hív vissza egyet. Mostanra azonban már erősen közelít a verseny félideje, ilyenkor nem lehet a semmiből előrángatni egy "friss" arcot az akadályokkal keményen megharcolt versenyzők ellenében.

Végül ahogy várható volt, a legutóbbi kieső kapta meg az új, második esélyt, ami azért is logikus, mert annak ellenére, hogy múlt vasárnap búcsúzniuk kellett, előtte ők már elkezdték a felkészülést az 5. show-ra, nem maradtak ki sok mindenből. Ma este tehát újra színpadon lesz a ByTheWay, emellett sztárvendégként találkozhatnak a nézők a megújult Sugarloaffal és az első széria győztesével, Vastag Csabával is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.