Nem érezte magát elég erősnek

Döbbenet: Bozsek Márk kiszállt az X-Faktorból!

Megdöbbentő bejelentéssel állt mentora elé Bozsek Márk: a 4. élő show után úgy érezte, jelenleg még nem elég erős ahhoz, hogy végigcsinálja a hétről hétre erősödő megpróbáltatásokat.

Bozsek Márk kiszállt az X-Faktorból képgaléria

2013.11.08 19:46ma.hu / RTL Klub

Bozsek Márkot egy fél ország ismerte a Barátok közt Fekete Szabolcsaként, és ezalatt azt is többször megmutatta, hogy énekesként sem kell szégyenkeznie, de ő valami többre vágyott, ezért néhány hónappal ezelőtt úgy döntött, belevág a nagy kalandba és próbára teszi magát az X-Faktor színpadán. Felbukkanása a tehetségkutató válogatóján nagy meglepetést okozott mind a mentorok, mind a nézők számára, de a színész szilárdan elhatározta, hogy megmutatja, ki is igazából Bozsek Márk, ki akart lépni a sorozatszínész szerepből.

Bozsek Márk mentorával, Geszti Péterrel (Fotó: RTL Klub/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!)

Mentora, Geszti Péter a távozásakor azt mondta, minden esélye meglett volna arra, hogy akár a verseny végéig is eljusson, ám ahogy hétről hétre erősödtek a megpróbáltatások, a rengeteg próba a jelek szerint felőrölte Márk energiáit, és hosszas vívódás után végül úgy döntött, önként lép ki a show-ból. Pedig a várt elismerést is megkapta két héttel ezelőtt, amikor végre az őt többször is kritizáló Alföldi Róbert azt mondta, végre "átjött", amit a színpadon előadott.

Ahogy a színész-énekes a Fókuszban fogalmazott, ritkán adódik olyan szituáció az életében, amikor valamiben száz százalékig biztos lenne, és ez a mostani sem olyan, de jelenleg nem érzi magát elég erősnek a folytatáshoz. Ennek ellenére Geszti Péter a szavát vette, hogy jövőre vagy azután visszatér és újra megpróbálja, mert jó esélyei vannak.

Hogy a péntek délutáni bejelentés hogyan változtatja meg a show menetét, arról a szerkesztők a jelen cikk megjelenésének idején is épp egyeztetnek. Hivatalosan ilyenkor egy korábban, például a Mentorok Házában kiesett versenyző lépne a megüresedett helyre, ám egyrészt a verseny már eléggé előrehaladott fázisban tart, több szempontból is aggályos lenne ilyenkor egy új embert beállítani az ismert és a verseny eddigi akadályait sikerrel vett előadók közé, másrészt pedig mivel a bejelentés és a szombati show között alig több mint egy teljes nap van, ennyi idő alatt képtelenség lenne bárkinek megfelelően felkészülnie.

A show külföldi fordulóiban már történt hasonló eset, itthon azonban még senki nem adta fel önként a megmérettetést, így a szombati adás különösen izgalmasnak ígérkezik, váratlan fordulatokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.