Kényelmesebb helyet aligha találhatott volna

Hajléktalant találtak a luxusszálló elnöki lakosztályában

Kevés kényelmesebb fekhelyet találhatott volna az a hajléktalan, aki Pittsburgh egyik legelegánsabb szállodájának elnöki lakosztályában tért nyugovóra a minap: az ajtó nyitva volt, ő meg kihasználta a lehetőséget.

2013.11.07 18:21ma.hu

Pittsburgh egyik legelegánsabb szállodájában, annak is az elnöki lakosztályában húzta meg magát egy hajléktalan, aki elmondása szerint Los Angelesben él és épp hazafelé igyekezett, csak egy kicsit megállt pihenni az államok ellenkező, keleti oldalán. A 48 éves Jeffrey Lennon Watsonra hétfő este találtak rá a luxusszálloda emeletén, de a rendőrség csak két nappal később hozta nyilvánosságra az esetet. A férfira a szálloda vendégei találtak rá, amikor este fél 8 körül be szerettek volna költözni a szobájukba, de legnagyobb meglepetésükre Watson akkor már erősen húzta a lóbőrt a kanapén.

A hajléktalant a szálloda biztonsági emberei ébresztették fel és ők tessékelték ki onnan. Mint utóbb kiderült, az elnöki lakosztályt időnként különféle fogadásokhoz és egyéb exkluzív rendezvényekhez is ki szokták adni, emiatt aznap úgy programozták be a lakosztály ajtaját, hogy ahhoz ne kelljen külön kulcskártyát használni. Watson valahogyan felfedezte a nyitható ajtót, és csak annyit tett, hogy besétált rajta - számolt be a News13 című internetes lap.

Az Omni William Penn Hotel átlagos szobája

Kihallgatásakor bevallotta, hogy már több mint egy hónapja tartózkodott Pittsburghben, és bárhol megaludt, ahol "kényelmesen le tudta tenni a fejét". Tény, hogy az Omni William Penn Hotel elnöki lakosztályának kényelmére nem lehetett panasza, a 16. emeleten található rezidencia magában foglal egy 1300 négyzetméteres tárgyalótermet, három hálószobát és egy étkezőt, továbbá egy komplett konyhát bárral és egy nappalit. A környezet fényét a kristálycsillárok és egy zongora emeli a hotel honlapja szerint - bár az nem derül ki, hogy mindezért mennyit kell a vendégeknek fizetniük.

A rendőrség november 19-re tűzte ki a hajléktalan férfi tárgyalását, addig előzetes letartóztatásban marad, hacsak valaki ki nem fizeti a kiszabott 15 ezer dolláros óvadékot. Diane Richard rendőrségi szóvivő bevallotta, hogy egyelőre nem tudják, a férfi hogyan jutott be a szállodába vagy hogy mennyi ideig tartózkodott a lakosztályban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.