Mert megérdemli...

Miley Cyrus Bambi-díjat kap??

Idén Miley Cyrus kapja a német média Oscarjaként emlegetett Bambi-díjat a nemzetközi popzene kategóriájában. Pedig sokan látták legutóbbi megmozdulását - videó a cikkben!

2013.11.07 15:47ma.hu

"A díjat énekesnőként elért világméretű sikereivel érdemelte ki" - közölték a szervezők csütörtökön. Miley Cyrus a díjat személyesen veszi át november 14-én Berlinben.

A fiatal énekesnő az utóbbi hónapokban meglehetősen ledér fellépéseivel és videóival vívta ki a figyelmet - és számos kritikát is kapott ezért. Karrierjét tinédzserként a Hannah Montana című Disney-sorozatban kezdte.

A Bambi-díj a legrégebbi német médiadíj, amelyet 1948 óta ítél oda a Burda Kiadó a legkülönbözőbb kategóriákban. A Bambi első kitüntetettje Rökk Marika magyar származású primadonna és filmszínésznő volt, a legenda szerint az ő kislánya nevezte el az őzet ábrázoló díjat Bambinak az ismert mese után.

Itt nem annyira Bambi:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.