Harmadszor is elsütötte a cukros átverést

Videó - Jimmy Kimmel már megint megszívatta a gyerekeket

Jimmy Kimmel először három évvel ezelőtt vette rá a szülőket arra, hogy tréfálják meg a halloweeni cukorka után áhítozó gyermekeiket, de úgy tűnik, a "mozgalom" még mindig hódít a szülők közt.

2013.11.07 08:38ma.hu

Noha számtalan támadás éri a módszer miatt, Jimmy Kimmel évről évre eljátszatja a szülőkkel a három évvel ezelőtt kitalált átverést. Az amerikai komikus idén is arra kérte a szülőket, hogy Halloween másnapján mondják azt a gyermeküknek, hogy amíg ők aludtak, Anya és Apa megette az előző este gyűjtött édességeket. Persze az egésznek csak akkor van értelme, ha a gyermek reakcióját fel is veszik, ezekből a videókból állított össze a showman egy gyűjteményt.

Fotó: YouTube

Ha eltekintünk azoktól a véleményektől, melyek szerint az efféle átvágások alapjaiban rengetik meg a csöppségek szülőbe vetett bizalmát, maguk a reakciók valóban viccesek, jól mutatják, hogy a gyerekek mekkora jelentőséget tulajdonítanak a cukorkáknak és csokoládéknak. A többség eléggé hasonló módon reagál: sírás, kiabálás, "utállak", némelyik gyerkőc még a földhöz vagy az ágyhoz is csapja magát dühében, mások csak az asztalt kezdik ütlegelni. Ám van, aki meglehetősen higgadtan fogadta a bejelentést, sőt, amikor az elnéző hozzáállást megköszönték a szülők, a kicsi annyit felelt: "szívesen".

Hogy helyes-e így becsapni a gyermekeinket, vagy hogy egyáltalán ez valóban becsapás-e, főleg hogy utána azért mindenki bevallotta a turpisságot, azt mindenki döntse el maga, a gyerekek érzelmi kitörései azonban eléggé tanulságosak, egy megnézést mindenképp megér az összeállítás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.