Nem tudják, miért ment a pengék közé

Elvesztette a fejét munka közben - szó szerint

Egy takarmánydaraboló pengeéles kése vágta le egy 25 éves fiatal munkás fejét egy osztrák silóban, a tragikus baleset okát és körülményeit egyelőre a rendőrség még vizsgálja.

2013.11.07 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Az osztrák rendőrség vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amely kedden este 9 óra körül történt a stájer Gröbming területén álló takarmánysilóban. Az épületben egy hatalmas aprítógépet használnak, hogy az állatok etetésére szánt tömböket kisebb darabokra vágják, ennek a mozgó pengéi közé került valahogyan a 25 éves munkás, a szerkezet egyetlen vágással választotta el a fejét a testétől.

A nyomozók most azt igyekeznek kideríteni, hogy miért nézett bele a férfi a még működő gépbe és az mitől zárulhatott be fölötte - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.