Miből lesz a cserebogár?

Bordélyból szerzett nőt magának Justin Bieber

Több évig tartott a kapcsolata Selena Gomezzel, ám Justin Bieber számtalanszor büszkén emlegette, hogy a szüzességét gondosan őrzi. Nos, úgy tűnik, a szakítás óta bepótolta az elvesztegetett éveket!

2013.11.05 09:10ma.hu
Fotó: MTI

Úgy tűnik, Justin Bieber kisfiús stílusa végérvényesen a múlté, és a nagykorúság határát átlépő tinisztár most behozza azokat az elvesztegetett éveket, amiket szüzessége gondos őrizgetésével töltött. Noha hosszú időn keresztül alkottak egy párt a nála két évvel idősebb Selena Gomezzel, a testiség kimerült néhány smárolásban és ölelésben, de bevallásuk szerint ennél nagyon sokáig nem léptek tovább.

Most azonban, pár hónappal a nyári szakítás után Bieber fejest ugrott a testi örömökbe is, nagykanállal falja az életet, olyannyira, hogy múlt pénteken a brazíliai turnéja közepette többen is egy Rio de Janeiro-i bordélyházból látták kiosonni egy barátjával egyetemben, ők ketten egy lepedővel takarva vágódtak be a rájuk váró kocsiba, míg a másodpercekkel mögöttük kilépő két nőt egy másik autóval vitték ugyanabba a szállodába.

Noha a lepedőtől nem látszódott Bieber arca, a bordély előtt álló testőrökből elég egyértelmű volt, hogy az énekes valahol a közelben van, a lepedő alól kikandikáló kézen pedig nem lehetett nem felismerni az előadó tetoválását, és a rajongók által oly jól ismert cipőjét.

Lehet, hogy Bieber a színpadon még mindig a kisfiús bájával hódít, de hogy a hálószobában már nem kisfiú, azt szinte száz százalékosra vehetjük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.