Harmadszorra is nekifut

A szerencse fia: kétszer nyerte meg a főnyereményt a lottón

Hogy valaki megnyerje a lottó fődíját, annak az esélye nagyjából egy a tizennégy millióhoz. Hogy ezt másodszor is megismételje, annak egy a 195 billióhoz. Egy 67 éves nyugdíjasnak sikerült.

2013.10.31 08:52ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Amikor tavaly egyik napról a másikra multimilliomos lett a floridai nyugdíjas, madarat lehetett volna fogatni vele, a lottósorsoláson 10 millió dollár ütötte a markát. De a 67 éves James Bozeman nemcsak azért szereti a lottót, mert nyerni lehet vele, az csak a bónusz a számára, valójában ő tényleg a játék öröméért töltögeti a szelvényeket hétről hétre. Így aztán a hatalmas főnyeremény után sem hagyta abba a lottózást, továbbra is minden héten betért a kedvenc üzletébe, csak a nagy nyeremény után megváltoztatta a számait és új hatossal játszott tovább.

Fortuna pedig másodszor is kegyes volt hozzá: most a férfi azzal állt elő, hogy az augusztus 31-i húzás után további 3 millió dollárral lett gazdagabb, mert ismét kihúzták a számait. "Valaki biztosan lenéz fentről Jimre, az már egyszer biztos!" - jegyezte meg a sorsolási bizottság képviselője. A sors kegyeltje a második nyeremény után két hónappal azt mondta a barátainak, hogy legalább 100 éves koráig élni akar, ezért a nyereményt se vette fel egyösszegben, hanem 30 éven át 100 ezer dolláronként szeretne hozzájutni a vagyonához - számolt be a Daily Mirror.

Bár a 10, 11, 12, 17, 28 és 46-os számok a második alkalommal szerencsét hoztak - az első nyerő kombinációra nem tért ki a sajtó -, Bozeman úgy döntött, hogy ismét változtat a stratégiáján és harmadjára is kidolgozza a tökéletes számsort, hátha újra ölébe pottyan pár millió dollár...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.