A kibontakozó vita miatt csinálja

100 fős közönség előtt akarja elveszíteni a szüzességét a meleg diák

Három éve tervezgeti a nagy napot egy 19 éves művészeti hallgató, amikor elveszíti a szüzességét, most célegyenesbe ért: közönség előtt, egy előadás keretében élné át élete első aktusát.

2013.10.25 12:58ma.hu

Számít rá, hogy ötlete nagy vitát fog kiváltani, de nem titkolja, hogy épp ez az egyik célja: a 19 éves művészeti hallgató Clayton Pettet úgy döntött, egy színpadi performansz keretén belül szeretné elveszíteni szüzességét, 100 fős közönség szeme láttára. Az ötlet már önmagában is eléggé meghökkentő, de Clayton esetében még egy extra csavar is van a történetben: a fiatal férfi homoszexuális, tehát az aktus nem egy nővel, hanem egy férfibarátjával történne meg.

Az angliai Szent Martin Központi Művészeti Iskola hallgatója elmondása szerint már 16 éves kora óta tervezgeti a nagy attrakciót, amely most úgy tűnik, célegyenesbe ért, már a dátumot is kitűzte: január 25-én kerülhet sor a jelentőségteljes eseményre, amit az "előadás" után a közönséggel is meg szeretne vitatni. "19 éven át tartogattam a szüzességem és nem dobob el egykönnyen. Úgy döntöttem, hogy a veszteségemet arra használom, hogy létrehozzak egy olyan színdarabot, ami reményeim szerint egy vitát fog ösztönözni" - magyarázta a szokatlan elhatározást.

A vita persze máris elkezdődött, amikor Pettet közzétette a tervét a blogjában, és mint mondja, sajnos az emberek némelyike egyáltalán nem mutatkozik megértőnek. Épp ezért a darab pontos részleteit, helyszínét és díszleteit sem árulta el. Az a pár tucatnyi kiválasztott azonban, aki meghívást kap az egyszeri és megismételhetetlen show-ra, Pettet ígérete szerint egy valódi, hamisítatlan élő szexshow-t fog látni, amelyben semmi sem lesz olyan, "mintha": amit a színpadon látnak, az tényleg meg is fog történni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.