Késharcba torkollt a lakodalom

Videó - Torta helyett majdnem a torkát szelték a vendégnek

Majdnem véres vége lett egy esküvőnek egy ukrán étteremben: az ünneplő vendégek közül ketten összeszólalkoztak, majd a vita annyira elfajult, hogy az egyik résztvevő késsel támadt a másikra.

2013.10.07 11:28ma.hu

Mintegy 35 vendég gyűlt össze az ukrajnai Zelenográdban egy esküvő alkalmából, ám a péntek éjszaka kezdődő mulatozás közepette ketten szóváltásba keveredtek, aminek a következménye az lett, hogy kevéssel a vita kirobbanása után az egyik vendég kést ragadott és az addigra már gyanútlanul egy másik vacsorázóval beszélgető ellenfelének fejét hátrarántva el akarta vágni a torkát. Hogy a megtámadott gyors reakciójának, vagy az éttermi kések köztudottan gyenge élének köszönhető-e, hogy nem történt tragédia, azon lehetne vitázni, de a verekedéshez néhány másodpercen belül többen is csatlakoztak, míg mások előbb komótosan befejezték a vacsorájukat és csak utána álltak be egy kis bunyóra.

Hogy a verekedés mennyire ragadós, azt egyébként jól példázza, hogy mire a haragos férfiak már-már lenyugodtak, addigra két nő kapott hajba, de hogy annak volt-e köze a férfiak vitájához, vagy egy attól teljesen független női perpatvar robbant ki, már talán sosem derül ki. Az eseményekről szóló videó mindenesetre felkerült az internetre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.