Ki távozik

Simpson család: meghal egy főszereplő az új évadban

Véget ér az egyik főszereplő élete a Simpson család 25. vagy 26. évadában. A hírt a tévésorozat executive producere, Al Jean jelentette be.

2013.10.02 20:34MTI
http://hu.wikipedia.org

Most készül az a forgatókönyv, amelyben egy szereplő távozik az élők sorából - mondta a producer. Egy ilyen fordulat szerinte "jó érzelmi töltetet" ad a történetnek.

Jean nem nevezte meg távozó karaktert, de annyit elárult, hogy az a színész, aki a szereplőnek a hangját adja, Emmy-díjat kapott alakításáért.

Ez nem szűkíti le túlságosan a kört, ugyanis a sárga családról szóló sorozat főbb szereplőit, köztük a Bartot, Lisát, Homert és Marge-ot megszólaltató színészek már mind megkapták az elismerést. Hank Azaria pedig három Emmyt is átvehetett a szériában nyújtott különböző alakításaiért.

Biztosat tehát csak 2014 közepén vagy végén lehet majd megtudni, amikorra a 26. szezon is befejeződik.

A Simpson családban, amely a Fox televízió leghosszabban futó sorozata, eddig hét szereplő hunyt el, köztük Ned felesége, Maude Flanders a 11. évadban, Homer Las Vegas-i felesége, Amber pedig a 16. évadban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.