Horror a repülőtéren

Poggyászszállító szalag ölte meg az öt hónapos csecsemőt

Borzalmas balesetnek voltak a szemtanúi a spanyol Alicante repülőterén várakozó utasok, amikor egy anya a babahordozót felrakta a poggyászszállító szalagra és az halálra zúzta az 5 hónapos csecsemőt.

2013.09.20 09:11ma.hu

Halálra zúzta a repülőtéri poggyászszállító az öt hónapos csecsemőt a spanyol Alicante repülőterén, amikor anyja a babahordozóval együtt rárakta a szalagra, a súlytól pedig a szerkezet automatikusan beindult. A biztonsági kamerák felvétele alapján a hatóságok egyértelműen megállapították, hogy baleset történt, az ügyeletes orvos pedig már csak a halál beálltát tudta megállapítani, noha a gyermek anyja mindent elkövetett, hogy megmentse a kicsit.

"A babahordozó súlya aktiválta a szállítószalagot, a gyermek pedig beszorult a görgők közé" - mondta az orvos a helyszínen. A nyaralásra érkező amerikai anyát és fiát a nő kanadai férje várta az érkezési zónában, amikor a baleset szerda éjjel fél 12 körül megtörtént - adta hírül a Metro című brit lap.

Képünk illusztráció!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.