Farkasokkal táncoló

Lerohanták a farkasok a fotóst: körbevették a menekülni képtelen férfit - VIDEÓ

A kígyónál talán csak a farkas szerepel rosszabb helyen az emberiség kollektív tudatában. A kiéhezett, falkában járó, zölden izzó szemű ragadozók megannyi mesében, filmben és rémálomban szerepelnek.

2013.09.18 12:46ma.hu

A szakértők azonban egyetértenek abban, hogy a farkasokról szóló rémtörténetek többsége igen erős túlzás.

Az Indiana állambeli Wolf Park munkatársainak küldetése éppen ezeknek a tévhiteknek az eloszlatása volt. A parkba hivatalos minőségben érkező Monty Sloan fényképész talán nem is gondolt arra, milyen közeli kapcsolatba kerül majd ezekkel az állatokkal munkája során.

Miként az a videóból is jól látszik, a fotós csak néhány képet szeretett volna készíteni, mikor az állatok körbevették és ő képtelen volt menekülni. Lehet, hogy Monty zsebében jutalomfalatok lapulnak, vagy csak igazi alfahím, mindenesetre a videót elnézve újraértékeljük a Piroskáról szóló történetet is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.