Túl sok volt a bevállalós nő

Visszanyalt a fagyi: mellvillantásért adtak volna ingyen pizzát

Akciót hirdetett egy amerikai pizzéria: ingyen adták volna a vacsorát azoknak a nőknek, akik elég bátrak voltak hozzá és pólójukat levéve mellet villantottak a személyzetnek. De gyorsan lefújták.

2013.09.13 15:49ma.hu

Ingyen pizza a csupasz mellű nőknek - ezzel a trükkös akcióval próbáltak némi színt vinni a szürke hétköznapokba egy amerikai pizzériában, ám az ötlet végül annyira nagy népszerűséget ért el, hogy kénytelenek voltak lefújni az extra kedvezményt. A főként egyetemisták lakta Champagne városban, Illinois államban lévő Drew Pizzériába ugyanis onnan kezdve fokozott gyakorisággal tűntek fel erősen kapatos nők, hogy pár ingyen falathoz jussanak.

Fotó: freedigitalphotos.net

Addig persze nem is volt túl nagy baj, amíg csak a garatra a kelleténél jobban felöntött diáklányok rángatták a pólójukat és szereztek egy jó estét a személyzetnek és a többi fiatal egyetemistának. Csakhogy a mellvillantós ingyenpizza híre hamarosan kikerült a közösségi oldalakra is, és a szélesebb közönség nem díjazta a toplessben elfogyasztott vacsora ötletét, számos felháborodott vélemény érte a pizzériát, melynek vezetői jobbnak látták inkább befejezni az akciót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.