Egy teljes napig maradt a széfterem foglya

Bezárták a banktrezorba, aztán ott felejtették

23 órát töltött egy bank trezorjába zárva egy 91 éves francia nő, miután elfeledkeztek róla és a széfteremben ragadt, de pechjére zárás után a riasztó sem kapcsolt be.

2013.09.09 17:27MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy teljes napot töltött egy sötét banktrezorban egy 91 éves nő a franciaországi Rennes-ben a hétvégén. A nő szombaton fél tizenkettőkor lépett be az egyik bankfiók trezorjába. A biztonsági intézkedéseknek megfelelően a bank alkalmazottja bezárta az ajtót az ügyfél mögött, majd egyszerűen megfeledkezett róla - közölte a rendőrség és az ügyészség vasárnap.

A nő fia néhány órával később felhívta a rendőrséget, mivel édesanyja nem érkezett haza. A hatóságok átkutatták a negyedet, ahol az eltűnt asszony feltűnhetett, végül felvették a kapcsolatot a bankkal. Vasárnap fél tizenegykor a kiérkező rendőrök egy gyenge hangra lettek figyelmesek a trezor irányából.

A kiszabadított nőt, bár jó fizikai és lelkiállapotban találták, kórházban vizsgálják. A rendőrség jelenleg azt kutatja, miért nem jelzett a bankfiók riasztórendszere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.