Lengőajtón át lopakodott be a ragadozó

Arra ébredt, hogy egy róka bújt mellé az ágyba

Kellemetlen meglepetés ért egy londoni férfit, aki félálomban még annak örült, hogy barátnője bújik hozzá az ágyban, ám mikor meg akarta cirógatni, sűrű rozsdavörös szőrbe ért a keze.

2013.08.27 14:40ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Amikor Leon Smith félálomban megérezte, hogy valaki hozzábújik és a tarkójába szuszog, először arra gondolt, barátnője, Sophie Merrell az, ám amikor kinyújtotta a kezét, hogy megsimogassa a nőt, azonnal kipattant a szeme, mert a bársonyosan puha bőr helyett sűrű szőrt tapintott. A másodperc törtrésze alatt kiugrott az ágyból és dermedten bámult az ágyában fekvő rókára: a szobába vezető lengőajtón keresztül a ragadozó szinte akadálytalanul jutott át. "Képtelen voltam elhinni. Nagyon nyugodt volt, csak bámult rám" - mondta a Londonban élő 30 éves férfi a The Sun című lapnak.

Az informatikusként dolgozó férfi felkapta a telefonját és még épp sikerült lefényképeznie az állatot, mielőtt az sarkon fordult és kisétált a hálószobából. További 10 feszült percen keresztül nézték egymást, amíg a róka a férfi telkén álldogált, végül Leonnak sikerült elkergetnie az állatot a ház közeléből. Amikor Sophie hazatért, csak nevetett, hogy kedvese összekeverte őt egy rókával, ám nem tagadja, hogy aggasztja annak a lehetősége, hogy az állat visszatér. A pár ezért már le is cseréltette a lengőajtót, nehogy újra bejusson az ágyukba a ravaszdi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.