Félreértették a reklámfilm forgatását

Rendőrök vették üldözőbe Angelina Jolie-t és Tom Cruise-t

Rendőrök eredtek annak a hajónak a nyomába, amelyen a Temzén Angelina Jolie és Tom Cruise rántott fegyvert - pontosabban valakik, akik kísértetiesen hasonlítottak a sztárokra, nem véletlenül.

2013.08.26 11:50ma.hu

Fegyveres merénylők miatt vonult ki a Temzére a londoni vízirendőrség, akiket néhány éles szemű járókelő riasztott, de a jelek szerint annyira mégsem volt jó a szemük, hogy a részleteket is észrevegyék. Azt ugyanis már nem látták, hogy a fegyveresek pont úgy néznek ki, mint a legnagyobb akciósztárok, nevezetesen Angelina Jolie, Tom Cruise, Daniel Craig és Arnold Schwarzenegger, az meg végképp nem szúrt szemet nekik, hogy a közelben néhány fényképész is meghúzódik, és a békés angolok helyett legfeljebb néhány fotót lőttek.

Fotó: Flagship

A dráma egy reklámkampány forgatása közepette bontakozott ki, az akciójelenetben a neves sztárok hasonmásai pózoltak egy hajón, kezükben fegyverrel, azt hirdetve, hogy a Temzén élhetik át a bátrak London legextrémebb vízikalandját. A járókelők azonban azt hitték, egy négytagú merénylőbanda a Westminster-apátság ellen készül támadást indítani, ekkor riasztották a rendőrséget, akik szerencsére gyorsan tisztázták a félreértést. Természetesen felmerülhet a kérdés, hogyan történhetett meg, hogy ők nem tudtak a folyón zajló eseményekről, ám erre meglehetősen egyszerű a válasz: a brit törvények értelmében ha nem filmeznek, csak fényképeznek, akkor nem kell előzetes engedélyt kérni - számolt be a Daily Mirror.

Utólag persze a reklámkampány szervezői is belátták, hogy bármennyire nem lett volna kötelező, mégis megérte volna megtenni a bejelentést a fotózásról, így megspórolhattak volna egy kínos félreértést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.