Tévedéssel mentegetőzik a lemezlovas

Péniszéről küldött fotót a DJ a paralimpiai aranyérmesnek

Állítólag csak rosszul írta be a címzettet, ezért landolt a DJ péniszének fotója a saját barátnője helyett a legutóbbi paralimpia aranyérmesének virtuális postaládájában. A DJ bocsánatot kért.

2013.08.21 08:39ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Sophie Pascoe, aki a 2012-es Paralimpián aranyérmet nyert úszó döbbenten bámult a kijelzőre, amikor megjelent rajta egy pénisz, alatta pedig az alábbi felirat: "tudom, hogy a marha- és a bárányhús a kedvenced... de senki sem érdemel egy meglepetés disznókolbászt". A sportoló csupán percekkel előtte nyerte meg Kanadában a 100 m-es gyorsúszást, miközben új világrekordot is felállított, és a jelek szerint nemcsak azt...

A döbbenettől ledermedt Pascoe rögtön utána a Twitteren számolt be a bizarr esetről, a DJ azonban, aki a képet küldte, azzal védekezik, hogy valójában barátnőjének, Sophie Hallwrightnak szerette volna címezni a küldeményt, csak eltévesztette. Az új-zélandi Dom Harvey azóta hivatalosan is bocsánatot kért az ízléstelen tréfáért. A véletlen baleset egyébként azért is nehezen hihető, mert a sportoló korábban reklámszerződést írt alá egy új-zélandi marha- és bárányhús-gyártóval.

A DJ-nek otthont adó rádiócsatorna vezetője azt mondta, nem terveznek fegyelmit a sztár ellen, akinek ugyanakkor nem ez az első botrányos megnyilvánulása: 2010-ben felfüggesztették a munkából, miután egy televíziós műsorvezetőről szóló leszbikus dalt játszott le a rádióban - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.