György hercegről is mesélt a büszke apuka

Vilmos herceg: "kicsit hangos, de nagyon aranyos"

Kisfia születése óta, három hete először jelent meg nyilvános rendezvényen Vilmos herceg, a téma pedig mi más is lehetett volna, mint a szülői lét első időszaka. A herceg szívesen mesélt.

Íme, Katalin és Vilmos elsőszülött gyermeke képgaléria

2013.08.15 16:38MTI

"Kicsit hangos, de természetesen nagyon aranyos" - mesélte a háromhetes György hercegről Vilmos herceg, aki kisfia születése óta először jelent meg nyilvános rendezvényen. A herceg az Angleseyben rendezett mezőgazdasági kiállításon volt jelen szerdán. Elmondta, hogy terveik szerint szeptemberben kis családjával elhagyja a Wales északnyugati partjainál fekvő Anglesey-szigetet, ahol az elmúlt három hétben "első közös otthonukra leltek".

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A későbbiekről szólva megemlítette, hogy jövőre feleségével, Katalin hercegnével és kisfiával Ausztráliába szeretne látogatni. Felidézte, hogy annak idején szüleivel ő is egyéves korában utazott Ausztráliába.

II. Erzsébet unokája a rendezvényen tartott rövid beszédét walesi nyelven kezdte, majd köszönetet mondott a helybeliek vendégszeretetéért. Kisfiával kapcsolatban elmondta, hogy "kicsit hangos, de természetesen nagyon aranyos", és megjegyezte, hogy egy háromhetes csecsemő gondozása "fizikailag és szellemileg" is komoly igénybevétel.

A kiállítás egy idősebb látogatójával azt a reményét is megosztotta, hogy kisfia hamarosan átalussza majd az éjszakát. A The Daily Telegraph értesülése szerint Vilmos nem vett nyelvleckéket: egy walesiül beszélő barátja volt a segítségére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.