Néha enged a kísértésnek a táncosnő

Képek - Végre kiderült, mitől csábul el Keleti Andi!

Nap mint nap ki van téve a kísértésnek Keleti Andi, és bizony nem titkolja, hogy időnként el is csábul. Bevallotta: ha csak a közelébe kerül, már nem bír magával. De vajon mi veszi le a lábáról a táncosnőt?

Keleti Andi már készül a kürtősfesztiválra képgaléria

2013.08.14 12:40ma.hu

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a gasztronómia szerelmeseként felkértek erre a rendezvényre. A kürtőskalács mint hungarikum biztos, hogy rengeteg embert kicsalogat majd a Városháza Parkba, hisz ki ne vágyna a népszerű nyalánkságra? Szerintem a kürtőskalács fogyasztásnak van egy sajátos hangulata, ez egy elengedhetetlen kelléke a nyaralásnak, de egy fesztivál, és a karácsony sem létezik a kalács ínycsiklandó zamata nélkül. Én is az orrom után haladok ilyenkor, megérzem azt a mennyei illatot, és aztán nem bírok magammal” – mondja nevetve Keleti Andi, aki gyakorlott szakácsnőként már a sütés technikáját is elsajátította.

Fotó: Just Creative (A galériához KATT a képre!)

A hagyományteremtő rendezvényen lesz minden, mi szem-szájnak ingere. Az ellenállhatatlan kürtőst számos ízvariációban és nagyságban megkóstolhatják majd a látogatók, de emellett sajtkülönlegességek, borok, pálinkák és egyéb finomságok is várják majd az ínyenceket.

A szervezők színes meglepetésekkel készülnek, szórakoztató programokból, és tehetséges előadókból sem lesz hiány. Természetesen Andi családja is kilátogat az eseményre, sőt be is szállnak a közös sütögetésbe.

"A családom ízlése teljesen különböző, négyen négyfelé húzunk, ha az ízekről van szó. Míg én a hagyományos ízeket részesítem előnyben, addig a gyerekek a fahéjasra és a kakósra szavaznak, a férjem pedig imádja a mogyorósat."

Keleti Andi szerint a sütés ugyanolyan élményteli tud lenni, mint maga a kalács elfogyasztása. "Volt szerencsém betekinteni a munkafolyamatba, felgöngyöltem a tésztát a rudakra, kipróbáltam a sirítás és pirítás művészetét. Az igazat megvallva, nagyon kellett vigyáznom, hogy el ne olvadjak, melegebb van a sütő mellett, mint egy szaunában" - meséli lelkesen tapasztalatait a népszerű táncos-műsorvezetőnő, aki már most fogyókúrába kezdett, hogy az október 11-13. között megrendezésre kerülő Fesztiválon megengedhessen magának pár tekercset kedvenceiből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.