Vizsgálat indult az incidens miatt

Pantomim-előadás közben harapta le az egyik nő a másik orrát

Vissza kellett varrni a leharapott orrát egy nőnek egy pantomim-előadást követően, az áldozat azt állítja, hogy az egyik társa követte el a merényletet ellene egy fellépés közben.

2013.08.14 11:17ma.hu

Súlyos testi sértés vádjával tartóztatták le a 27 éves Tina Love-ot, aki egy mozgásszínház társulatának a tagja: egyik társa azt állítja, hogy a nő harapta le az orrát egy áprilisi fellépésük során a Bognor Regisben tartott fellépésük során. A Daily Mirror értesülései szerint a nő ellen augusztus 27-én kezdődik meg a bírósági tárgyalás.

A sussexi rendőrség szóvivője szerint a 47 éves áldozat kórházi ellátásra szorult, az orvosok mindent elkövettek, hogy visszavarrják a helyére azt az orrdarabot, amit állítólag Love harapott le. "Időközben már elhagyta a kórházat és gyógyul" - tette hozzá a szóvivő.

Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.