"Király voltam az egyik előző életemben"

Videó - Szellemi gurunak képzeli magát az élő Barbie

Az internetezők jelentős része legalább egyszer belefutott már az "élő Barbie-babába", aki alig egy év alatt hihetetlen hírnévre tett szert. De nem éri be ezzel, most a célját is bevallotta.

2013.07.30 12:32ma.hu

Formás, gömbölyű mellek, szupervékony derék és természetesen ártatlan babaarc - évtizedeken át mindenki azt hitte, ilyen paraméterekkel nem létezik élő ember, ez csak a Barbie-gyár tervezőinek agyszüleménye. Az ukrán Valeria Lukjanova azonban addig plasztikáztatta magát, míg fokozatosan elérte a hőn áhított Barbie-külsőt és ezzel nemcsak a saját régi álmát váltotta valóra, de egy csapásra világhírre is szert tett. Csakhogy most úgy döntött, nem éri be ennyivel és fellebbenti a fátylat a valódi életcéljáról.

Az Űr Barbie című új minifilmjében elmondja, hogy ő valójában szellemi guru, aki csak azért operáltatta magát ilyen extrém kinézetűre, hogy felhívja magára a figyelmet és most az üzenete minél több emberhez eljusson. "Az életem célja az volt, hogy erre a bolygóra jöjjek és segítsek az embereknek ráébredni, hogy ki kell lépniük az emberi fogyasztó szerepéből" - magyarázza a dokumentumfilmben, amelyben egy hosszú, szőke álszakállt visel és két óriáskígyóval pózol. "Én vagyok a Minden. A Minden a Szeretet. A Szeretet az Isten. Én te vagyok és te én vagy."



A magát Amatue-nak nevező Valeria azt állítja, 12-13 éves korában kezdte észrevenni, hogy a szellemek más dimenzióban léteznek, később pedig rájött, hogy egy messzi bolygóról érkezett és többször reinkarnálódott már. Az egyik korábbi életében például király volt - állítja. "A külsőmet arra használom, hogy megerősítsem vele a lelki gondolatokat. Tökéletesen működik, ezért mindig ezt az eszközt használom" - magyarázza.

"Bár az emberek Barbie-nak hívnak, sosem akartam, hogy úgy nézzek ki, mint egy baba. Csak annyira, amennyire bármi, ami szép, nőies és kifinomult. Ez az egész csak azért van, mert a babákat a kifinomult lányok mintájára formázzák."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.