Még élt a parazita, miután kiszedték

15 centis férget szedtek ki a férfi fejéből

Valamivel több, mint 15 centis élő férget operáltak ki egy 60 éves kínai férfi fejéből, aki fél éve szenvedett különféle tünetektől. Az orvosok is meglepődtek, hogy a parazita még életben volt.

2013.07.29 11:26ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Csaknem fél éve szenvedett görcsös fejfájástól és rendszeres ájulásos rohamoktól a 60 éves Wang Ming, mire végre eljutott egy orvoshoz. A kínai Chengdu kórházában aztán döbbenetes kép tárult az orvosok elé, mikor a beteg fejéről készített képeket nézegették: a koponyája alatt, az agya mellett egy féreg vonaglott.

A sebészek három órás műtéttel távolították el a parazitát, amely legnagyobb megdöbbenésükre még akkor is vidáman ficánkolt, amikor kiemelték a férfi fejéből és beledobták egy vízzel telt üvegbe. Most a szakértők tanulmányozzák a férget, hogy megállapítsák, pontosan hogyan került a férfi fejébe, de az elsődleges vélemények alapján a nem megfelelően hőkezelt ételekkel juthatott a szervezetébe - számolt be a The Sun című amerikai bulvárlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.