Jótékonysági árverésen cserél gazdát a gyümölcs

Pénisz nőtt a kertjében, pedig szamócát ültetett

Bizarr meglepetésben volt része az angliai Carole Collennek, amikor a kertjében a szamócák között egy péniszt fedezett fel - pontosabban egy olyan formájúra nőtt gyümölcsöt.

2013.07.11 08:45ma.hu

Furcsa meglepetés várta Carole Collent, amikor a kertjében az egyik nap egy szamócának álcázott péniszt fedezett fel. Az 52 éves nő a pirosra érett gyümölcsöt rögtön hűtőbe tette és azt tervezi, hogy egy jótékonysági tombolán ajánlja fel valakinek a közeljövőben, addig viszont nem kevés vidám pillanatot okoz az egész családnak a pikáns termés.

Fotó: Metro

A nő egyébként semmit nem tett azért, hogy ilyenre nőjön a szamócája, sőt, első ránézésre ő maga is azt hitte, talán a csigák rágták körbe így. Ám amikor körbeforgatta, észrevette, hogy semmi sérülés nincs rajta, tényleg a természet tréfája nyomán formálódott ilyenné. Csak az bántja kissé, hogy nem nőtt nagyobbra a gyümölcs: a hossza a 3 centit sem éri el.

Két évvel ezelőtt egy brazíliai kertész is péniszt növesztett, igaz, ő maracujával hajtotta végre az akaratlan bravúrt - emlékeztetett a Metro című brit lap.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.