Nem is foghúzás lett volna...

Részeg fogorvos tépte ki a beteg fogát

Egy koronát ment csináltatni a beteg a fogorvoshoz, most egy egész fogpótlásra lesz szüksége, ha helyre szeretné hozatni, amit a kontár doki részegen elrontott.

2013.06.25 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A beteg beleegyezése, sőt, előzetes tudta nélkül húzta ki a fogorvos az egyik fogat, majd amikor a rendőrség megpróbálta elfogni, elbarikádozta magát a rendelőjében. Az eset a lengyelországi Radomskóban történt. A 28 éves páciens eredetileg azért ment el a fogászatra, mert az egyik fogára koronát akart tetetni, ám kisvártatva rémülten látta, hogy a mellette lévő kezelőtálcán megjelenik a kihúzott zápfog, a következő pillanatban pedig a fogorvos erősen küzdött, hogy egyenesen tudjon állva maradni.

A beteg azonnal riasztotta a rendőrséget, mert egyértelművé vált számára, hogy a fogorvos részeg, ekkor a gyanúsított eltorlaszolta a rendelőt és nem volt hajlandó kijönni onnan. Elfogása után kiderült, hogy az 50 éves férfi nem először öntött fel a garatra: már három alkalommal büntették meg ittas vezetés miatt - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. A mostani esetnél feltehetőleg ezeket is figyelembe veszik, ami súlyosbíthatja a büntetését.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.