Látott már ilyen őszinte csemegét?

"Ne egyél meg!" - kérte a nagyon szomorú csoki

Súlyos dilemma elé került az a csokiimádó, akivel a kedvenc csemegéjét kibontva váratlanul egy igen-igen bánatos arc nézett farkasszemet. Ön beleharapott volna?

2013.06.24 14:38ma.hu
Fotó: Imgur

Gyakorta előfordul a csokoládékészítés során, hogy egy-egy légbuborék miatt a csokiszelet felülete nem tökéletesen sima. Az efféle bemélyedések azonban az esetek többségében tényleg nem tűnnek többnek, mint amik: kisebb-nagyobb hibák a csoki felületén. Egy internetező azonban döbbenten bámulta, amikor a kedvenc édességét kibontva szó szerint egy bánatos csoki nézett vissza rá.

"Ez a csoki nem szeretné, ha megenném" - írta a világhálón közzétett kép alá. Az azonban már nem derült ki, hogy végül engedett-e a kívánságnak és "életben hagyta" a csokit, engedve, hogy tisztes öregségben múljon el, vagy megkeményítette a szívét és kíméletlenül lefejezte a már-már rimánkodó finomságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.