Juliusnak nem akadály a kilincs

Videó csak bátraknak: így nyit ajtót az óriáskígyó

Ha kígyófóbiája van, semmiképp ne nézze meg az alábbi videót, ettől ugyanis a rémálmai garantáltan felerősödnek. A Németországban élő Julius saját maga nyitja ki a kilincsre csukott ajtót.

2013.06.19 15:39ma.hu

A legtöbbünk számára a kígyófélék bármilyen ijesztőek is, borzongással vegyes kíváncsisággal szemléljük a különféle csúszómászókat, ha az állatkertben vagy egy terráriumban békés egykedvűséggel heverésznek. Tehetjük: a kígyók a sima üvegfalon aligha fognak felkapaszkodni és kimászni.

A Németországban élő Julius azonban rácáfol fajtársaira,és még a kevésbé kígyófóbiásoknak is életre kelti a rémálmait: ő az az óriáskígyó, amelynek nem akadály a csukott ajtó - talán a kulcsra zárt bejáratok biztonságot jelentenek, de az egyszerű kilincsekben semmiképp nem bízhatunk. Az alábbi videófelvételt a hüllő gazdája egy átlagos éjszakán készítette, hajnali 1 óra környékén, amikor Julius megunta, hogy a sötétben kell feküdnie.

Így hát előbb felkapcsolta a villanyt, majd mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, kijött az ajtón. Meg meri nézni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.