Gazdáját védte az eb

Harci kutya harapta le a verekedő férfi heréjét

Rosszabbul végződött a kocsmai verekedés, mint általában az szokásos, a vitát ugyanis a nézeteltérésbe keveredett felek helyett az egyik résztvevő kutyája zárta rövidre.

2013.06.12 17:20ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Csak a gyors műtétnek köszönheti a kolumbiai Gamarra Rodriguez, hogy heréi újra a nadrágjában vannak, miután egy kocsmai verekedésbe bonyolódott Barranquilla városban. Ráadásul a 24 éves fiatalembernek nem is kellett volna belekeverednie, a vita a kocsmáros és egy másik vendég között robbant ki. Utóbbi magával vitte az ivóba a 4 éves pit bullját is, amely egy darabig békésen üldögélt a gazdi lábánál, ám amikor előbb szóváltás, majd ökölharc alakult ki, benne is felébredt a harci szellem.

Gamarra persze bizonyos fokig magának kereste a bajt, mert ahelyett, hogy távol maradt volna a csetepatétól, felkapott egy széket és azzal ugrott az addigra szép számra duzzadt verekedők közé. A Pae nevű kutya ezt a pillanatot fogta ki és azzal szállt be a csatába, hogy herén ragadta Rodriguezt. Hiába jött rá, hogy rosszat csinált és hiába bújt el egy másodperccel később szégyenkezve a sarokba, addigra áldozata már kínok között vonaglott a földön.

"Itt mindenki ismer mindenkit, és a kocsmai verekedések általában csak afféle mókázások, de úgy tűnik, Pae tudta, hogy valami rosszat tett és ezért szégyenében elbújt" - mondta később Marco Fernandez tulajdonos. A visszavarrt heréjű Rodriguez mindenesetre megfogadta, legközelebb kétszer is meggondolja, részt vegyen-e hasonló verekedésben - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.