Csak egy napig élvezhette a gazdagságot

Belehalt a lottónyereménye ünneplésébe

Mindössze egy napig örülhetett a lottónyertes a nyereményének, ami ráadásul még csak nem is volt túl magas összeg ahhoz képest, amilyen árat fizetett érte: a buli után már soha nem tért haza.

2013.05.31 15:41ma.hu

Öt éve kitartóan töltögette a szelvényeket, de soha nem nyert semmit, mígnem egy szép napon mégiscsak rámosolygott Fortuna a 25 éves Lu Huangra és kihúzták a fiatalember számait. Igaz, nem a főnyereményt ütötte meg, de azért bő 170 ezer forintnyi váratlan nyeremény mégiscsak kijutott neki a szerencsejáték teljes nyereményalapjából.

A kínai Fujian tartományban élő fiatalember örömében meghívta a barátait egy előkelő szállodába, ahol fél éjszakán keresztül folyt a bor és a pezsgő. Amikor kimulatták magukat, Lu úgy döntött, annyira nem részeg, hogy ne tudna hazavezetni - és belerohant egy út menti akadályba.

"Rettenetes tragédia, hogy a győzelem első napján ilyen szörnyű módon érjen véget az egész" - idézte a fiatal áldozat egyik barátját az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.