A lefolyócsővel együtt vágták ki a gyereket

Vécén húzták le újszülött gyermeküket

A hangos sírása mentette meg egy újszülött kisfiúnak az életét, akitől szülei a vécén keresztül próbáltak megszabadulni, de ő beszorult a cső egyik szakaszánál.

2013.05.28 09:44ma.hu / MTI

A szennyvízcsőből vágtak ki egy újszülöttet Kínában, szó szerint: a csecsemő annyira beszorult a lefolyóba, hogy a csődarabbal együtt kellett kórházba vinni. A tűzoltók azután vonultak a helyszínre, hogy valaki meghallotta a gyermek keserves sírását, ennek köszönheti az életét is, mert így időben kórházba került és a megpróbáltatások ellenére állapota stabilnak mondható.


Kínában, ahol az eset történt, jellemzően a lányok jutnak hasonló sorsra, az egy-gyermek politika miatt a családok többsége inkább a fiúgyermekeknek örül. Ez a csöppség azonban fiú, ezért egyelőre legfeljebb találgatni lehet, miért dobták szülei a vécébe, sőt, előbb azt kell a hatóságoknak kideríteniük, hogy ki volt a gyilkossági kísérlet elkövetője. Mindössze annyit lehet tudni, hogy a baba a szennyvízvezeték fölötti vécék egyikéből kerülhetett a csőbe.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.