Hallucinációk gyötörték a fiatalembert

Zombik támadták meg, azért borult fel a kamionnal

Ide-oda cikázott az autópálya két széle között, több autóval összeütközött, összesen hét embernek okozott sérüléseket, majd az oldalára borulva állt meg a kamionnal a férfi - állítólag a zombik miatt.

2013.04.11 17:48ma.hu

Több mázsa szamócával együtt lopott el egy 18 kerekes kamiont egy 19 éves férfi Tennessee államban, majd elkezdett ide-oda cikázni az út két széle között, több autóval ütközve a vad akció közepette, végül a több tonnás jármű egy hirtelen manővert követően több ezer kilométerrel távolabb, Kaliforniában az oldalára borult és három órán keresztül zárta el az autópályát. A helyszínre érkező rendőröknek azonnal feltűnt, hogy a sofőr erősen zavart állapotban van, de még így is megdöbbentette őket, amit Jeremiah Hartline mondott: zombik támadtak rá, azért próbált elmenekülni, de nem tudta lerázni őket a kamion oldaláról.

A járművet akkor tulajdonította el, amikor annak sofőrje, Daniel Martinez kiszállt egy mérlegelésre várva, aztán amikor látta, hogy egy ismeretlen fiatal kapaszkodik fel a sofőrfülkébe, megpróbált ő is felmászni a kocsira, de csak a vonóhorgon tudott megtenni egy kört, aztán a saját biztonsága érdekében inkább leugrott és a rendőrséget értesítette. Addigra Hartline már rá is kanyarodott az autópályára, ahol megkezdte eszeveszett ámokfutását.

A hét sérült között két súlyos eset is van, egyikük egy 19 éves nő, aki fejsérülést szenvedett és megsérült az egyik artériája is. Hartline 500 ezer dolláros óvadék fejében szabadulhat csak ki a kaliforniai Murrietában lévő börtönből, bár egyelőre tagadja a hat bűncselekményt, köztük a támadást egy életveszélyes fegyverrel, a felelőtlen vezetést, a gépjárműlopást, a lopás kísérletét, a vezetői engedély nélküli vezetést, valamint az ámokfutást is. Tárgyalására április 17-én kerül sor - adta hírül a Mirror című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.