Többen lehettek a vandálok

15 méteres pénisz éktelenkedett egy rally versenypályán

A rendőrség az aszfaltra festett nemiszerv mérete alapján úgy véli, nem magányosan elkövetett akció eredménye lehetett a nürburgi rallypályán felfedezett óriási pénisz.

2013.04.10 07:29ma.hu

Új értelmet nyert az angol szóval ismert "pénisz-ring" kifejezés, amikor a németországi Nürburg melletti versenypályán egy reggel a karbantartók egy hatalmas, 15 méter hosszú és a legszélesebb részén 4 méteres péniszt találtak az aszfaltra festve. A rendőrség szerint a vandál tettet vélhetően egy több főből álló csoport hajthatta végre, tekintve, hogy legalább 20 liter festéket kellett hozzá felhasználni, és a festés művelete is jelentős időt vett volna igénybe egyetlen ember számára - ezt pedig nehéz úgy kivitelezni, hogy közben senki se vegye észre.

A nürburgi ringen a rendőrök elmondása szerint különösen szigorú biztonsági előírások vannak érvényben, épp azért, mert a terület igen kedvelt célpontja a vandáloknak - hangsúlyozta az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. A Nürburgring személyzete ráadásul képtelen volt a bizarr aszfaltfestmény humoros oldalát meglátni, mivel elmondásuk szerint egy nagy sebességgel haladó jármű számára jelentős biztonsági kockázattal jár egy a semmiből váratlanul így előbukkanó rajz.

A pálya munkatársai egy speciális tisztító teherautóval indítottak támadást a bizarr aszfaltfestmény ellen, de még így is több mint másfél órára volt szükségük, mire sikerült teljesen eltüntetni a péniszt az útról.

A Nürnburgring a Rajna-Pfalz közeli Nürburg körül húzódó versenypálya, amely magában foglalja az 1984-ben épült Grand Prix pályát is. A britek egyik híres rallybajnoka, Jackie Stewart "zöld pokol" néven emlegeti a ringet, a versenyzők körében pedig az egyik legigényesebb, ám a világ egyik legnehezebb pályájának hírében áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.