Szeretik az ebadót

Saját csatornájuk van az izraeli kutyáknak

Szeretik az ebadót az izraeli kutyák: előszeretettel nézik az ebekről szóló és ebeknek szánt amerikai tévécsatornát.

2013.03.11 22:22MTI

A Dog TV - amely természetesen az Egyesült Államokban is fogható - szerkesztőinek állítása szerint tudományosan összeállított műsorral bilincseli a készülékek elé az ebeket. Bármi is a titka, Izraelben nagy sikere van.

"Régebben, ha elmentem otthonról, bekapcsoltam a rádiót, hogy a kutyám legalább zenét hallgathasson és kevésbé érezze magát elárvultan. Amikor aztán elkezdett adni a Dog TV, úgy véltem, hogy ez lesz a tökéletes szórakozás a kutyámnak. És az is lett. Csak ül előtte és nézi" - mondta egy jeruzsálemi férfit.

"Izrael nagyon állatbarát ország. Mostanában szinte mindenki a kutyatévéről beszél. Hatalmas ötlet" - idézett egy kutyatulajdonos nőt is a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.