Nem tudta kiheverni a sérüléseit

Bevásárlókocsival ütötték el, meghalt az áldozat

Egy elfajuló veszekedés következtében elütöttek egy bevásárlókocsival egy idős férfit, aki súlyos sérülésekkel került kórházba, és két és fél hónap alatt sem tudott felépülni. A halál pontos okát törvényszéki boncolás deríti ki.

2013.03.08 17:24ma.hu

Karácsony előtt két nappal, december 22-én délután 1 órakor heves szóváltásra lettek figyelmesek a London déli részén, Forest Hillben álló bevásárlóközpont környékén elhaladók: egy 60 éves férfi és egy 30 éves nő vitatkozott egyre hangosabban és egyre elszántabban, mígnem a nő a bevásárlókocsiját nekitolta a férfinek. Az idős ember az ütés erejétől hátrazuhant, csípő- és csuklótöréssel vitték a mentők a kórházba.

A rendőrség jelentése szerint 2,5 hónappal később, március 5-én a férfi a kórházban elhunyt, sérüléseit azóta sem heverte ki és a kenti kórházban újabb és újabb egészségügyi komplikációk léptek fel a karácsonyi bekerülése óta. Azt azonban nem erősítették meg, hogy a halálának van-e közvetlen köze a decemberi balesethez - adta hírül a Daily Mirror című brit lap. Az ügyben mindenesetre a Scotland Yard gyilkossági csoportja vizsgálódik.

Mint elmondták, a sérülést okozó nőt még a veszekedés napján letartóztatták és súlyos testi sértés vádjában indítottak ellene eljárást, ám az igazságügyi boncolás redményétől függően könnyen előfordulhat, hogy az ellene folyó eljárás emberöléssé módosul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.