A természetben akarták élvezni az együttlétet

Szex közben tépte szét a nőt egy oroszlán

Halálra marcangolt egy nőt egy oroszlán, amikor a szeretőjével a zimbabwei sivatag egyik bokra alá bújtak be, hogy hódoljanak a test gyönyöreinek. Az áldozat barátja meztelenül menekült el a helyszínről, segítséget akart hívni, de már késő volt.

2013.03.07 09:41ma.hu

Állandó szerelmi légyottjaik helyszíne volt a zimbabwei sivatagban az az elhagyatott rész, amely most egy tragédia helyszínévé vált. A Kariba városban élő nő, Sharai Mawera és élettársa, egy meg nem nevezett halász szerdán elindult a sivatagos részre, ahogy azt a pár egy barátja szerint rendszeresen tették, állítólag szerettek a szabadban szeretkezni. Ám kisvártatva a helyi halász vérfagyasztó morgást hallott a háta mögött: egy feldühödött oroszlán meredt rájuk, majd egy pillanattal később már ugrásra lendült a fenevad.

A férfi felpattant és ahogy volt, meztelenül rohant el, úgy próbált segítséget hívni, de a nőnek már nem volt ideje, a visszaérkező rendőrök és fegyveres őrök már csak azt tudták megállapítani, hogy teste tele van véres zúzódásokkal, az oroszlán a nyakát és a hasát teljesen feltépte. A helyiek hajtóvadászatot indítottak az állat után, amely a gyanú szerint egy másik férfit is megölhetett, neki a hétvégén veszett nyoma és a nő halála után indított kutatás során találták meg a tetemét a Zambezi folyó mellett fekvő város szélén. A rendőrség elsődleges véleménye szerint egy szórakozóhelyről mehetett hazafelé, amikor az oroszlán megtámadta és őt is széttépte.

A karibai lakók most rettegnek a szabadon mászkáló oroszlán miatt, miközben egyelőre az sem biztos, hogy ugyanaz az egy fenevad követte el mindkét támadást - számolt be a Mirror című brit napilap.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.