Nem tudják, ki volt a Denevérember

Batman kapta el a bűnözőt, leadta és eltűnt

Betörés miatt köröztek egy 28 éves férfit Nagy-Britanniában, de a bűnöző eddig mindig kicsúszott a rendőrség kezei közül. Valószínűleg ő sem számított arra, hogy végül személyesen Batman fogja rács mögé juttatni.

2013.03.04 16:29ma.hu

Tökéletes Batman-álarcba öltözött figura sétált be az angliai Bradford rendőrőrsére február 25-én, "karjaiban" egy 28 éves férfival, akiről hamarosan kiderült, hogy egy ideje már körözik őt betörés miatt. Az átadás villámgyorsan zajlott: Denevérember jött, leadott és elment, anélkül, hogy bárkinek sikerült volna kiderítenie, ki rejtőzik a maszk alatt és hogyan csípte el a rendőrséget megúszó bűnözőt.

Az őrs biztonsági kamerái rögzítették is az eseményeket, de csak most osztották meg azt a nagyközönséggel - hátha valakinek van ötlete, ki volt a titokzatos segédrendőr.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.